Općenito

Sretan Uskrs

Čestitke

*U ime redakcije Radio Olova,Centra za kulturu i informisanje svim katolicima, a posebno našim sugrađanima i slušaocima, od srca čestitamo Uskrs i želimo da ga provedu u miru i Božijem blagoslovu. Neka ih ovaj veliki dan ispuni radošću, a sve nas učini jačim u borbi za pobjedu nad svakim zlom.

*Svim katolicima posebno našim sugrađanima koji sa radošću obilježavaju Uskrs od srca čestitam ovaj veliki blagdan sa željom da ga provedu u zdravlju i sreći.

Načelnik općine Olovo
Đemal Memagić

* U svoje i u ime vijećnika OV Olovo svim našim sugrađanima katoličke vjeroispovjesti upućujem iskrene čestitke u povodu velikog blagdana Uskrsa.

Predsjedavajući OV Olovo
Izudin Kućanović

* U povodu blagdana Uskrsa upućujem najiskrenije čestitke građanima katoličke vjeroispovjesti na području Zeničko- dobojskog kantona sa željom da uskršnje vrijeme bude povod da se okupite u svojim domovima i budete uz svoje najbliže. Zato, neka i ovaj Uskrs bude još jedan pokazatelj svjetlosti za sve građane, za naš dom i neka dobrosusjedski stisak ruke bude nagrada stopljena u jedinstvenoj želji za sveopće bolje sutra.
Mir Vama i sretan Uskrs. S mojim iskrenim poštovanjem i uvažavanjem
Premijer Ze-do Kantona
Fikret Plevljak

*„Svim vjernicima želim da Uskrs dočekaju i zdravlju i veselju sa svojim najbližima te da im ovaj blagdan donese duhovni mir, radost, ljubav, sreću i Božiji blagoslov. Sretan i blagoslovljen Uskrs”!
Predsjednik Federacije
Živko Budimir

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button