Općenito

Alma Ras kreirala novu kolekciju sportske odjeće i rublja Active

ActiveIznenađenja koja pristižu iz najpoznatijeg branda i lidera u proizvodnji i prodaji finog rublja na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine, iz kompanije Alma Ras,ne prestaju. Ovaj put, sve svoje vjerne kupce će obradovati novom linijom Active koja je posebna kreirana za Alma Ras i Manners.
Posebnost ove kolekcije ogleda se u vlaknu koji se po prvi put upotrebljava u ovoj kompaniji. Naime, za potrebe linije Active koristi se visoko tehnološko vlakno, 100% prirodnog porijekla, zahvaljujući kojem su nastali odjevni komadi specifičnih funkcionalnih i estetskih svojstava.Vilofot vlakna nose tehničke osobine i karakteristike od kojih nastaje tkanina sa visokim stepenom termoregulacijskihosobina, a istovremeno omogućuju izuzetnu mekoću. Nova linija sadrži funkcionalno i zdravo rublje, te samim time omogućava visoki stepen ugode prilikom nošenja.Funkcionalnost Active linije, posebno namijenjene osobama koje su u pokretu, je posebno naglašena i dizajnom modernih linija, koji ne sputava nego upravo suprotno, čini svaku aktivnost udobnijom.
Nedavna znanstvena istraživanja su potvrdila izuzetnu funkcionalnost i kvalitetu vilofot tkanine, koju je Alma Ras odlučila približiti svojim kupcima. Testovi koji su sprovedeni na jednom od vodećih instituta za tekstil, Hohensteit institutu, potvrdili su da odjeća izrađena od ove tkanine pokazuje najviši stepen termoizolacijskih vrijednosti. Štiti od hladnoće, ima visok stepen propusnosti vazduhai odlikuje ga izuzetna ugodnost pri dodiru, čime je Alma Ras još jednom potvrdila svoj slogan: „Dodir koji volim.“
Novu Alma Ras i Manners kolekciju Active možete potražiti od 15. aprila u svim Alma Ras poslovnica širom Bosne i Hercegovine, kao i u prvom Manners butiku u Sarajevu. No, tu nije kraj. Za sve koji posjete poslovnice Alma Ras od 21. do 30. aprila, očekuje popust od 20% na liniju Active, kao i na program Rewolution.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button