Općenito

U Tuzli od 04. do 06.septembra 2014.godine 3.Internacionalni festival Piva “TUZLA 2014”

3 festival pivaUdruženje ljubitelja piva “B12” i Pivnica Boris organizuju 3.Internacionalni festival Piva “TUZLA 2014” koji će biti propraćen uz dosta bogat zabavno-mizučki program i trajat će od 04. do 06.septembra 2014.godine na platou parkinga panonskih jezera (parking kod novog mosta).Posjetitelji festivala moći će uživati u tri dana raznovrsnog cjelodnevnog programa koji počinje u 09,00 sati i traje sve do iza ponoći. Festival je jedinstvena prilika da posjetitelji kušaju raznovrsne domaće i strane brendove piva po promotivnim cijenama.
Početak festivala i otvaranje je predviđeno 04.septembra 2014.godine u 20,00sati. S obzirom da naši najbolji nogometaši igraju prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Lihteštajna, kapije festivala će biti otvorene 04.septembra u 12,00sati. Veliki after party poslije nogometne utakmice će biti upravo na festivalu, a uz pobjedu naših Zmajeva vjerujemo da će ovo biti pravi sportsko-kulturno-zabavni spektakl.
Organizatori su se pobrinuli da muzički program bude dosta kvalitetan i na zavidnom nivou, tako da će nastupiti:
– 04.septembar – After Party /BiH – Lihteštajn, No Rulles i Grupa SIN
– 05.septembar – Big Brothers i Letu Štuke
– 06.septembar – Generacija bez kompasa i Teška Industrija
Generalni sponzor manifestacije BH Telekom i organizatori festivala su obezbjedili veliki broj nagrada, jer će 05.septembar biti posvećen BH Telekomu-famlily day.
Ovogodišnji festival se organizuje na dosta boljoj lokaciji nego li je to bilo prethodnih godina. Za 3.internacionalni festival piva “TUZLA 2014″smo se potrudili da obogatimo muzički program što smo i uspjeli, tokom tri dana festivala imati ćemo odlične svirke. Ono što nas posebno raduje, a to je otvaranje festivala 04.septembra kada će Tuzla biti domaćin prijateljske nogometne utakmice BiH i Lihteštajn, tako da ljubiteljima piva i nogometa obećavamo odličan provod, prije i poslije utakmice. Cijene piva će biti po promotivnim cijenama, zato pozivamo sve ljubitelje piva i dobrog provoda da nam se prdruže tokom 3 dana festivala, poručuju organzatori.
Dakle festival će trajati od 04. do 06.septembra 2014.godine na platou parkinga panonskih jezera koji u neposrednoj blizini centra grada i kružnog toka, u narodu popularni pod nazivom SKVER.

PRESS TEAM
3 internacionalni festival piva „TUZLA 2014“

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button