Općenito

Javni poziv za dostavljanje plana kapitalnih investicija u 2015.godini

sl-2Općina Olovo je u cilju povećanja stepena uključenosti zajednice u proces planiranja i odlučivanja u Općini, bolje transparentnosti u upravi i podrške većem učešću javnosti u procesu planiranja i razvoja zajednice, uspostavila mehanizam za izradu Plana kapitalnih investicija za ostvarivanje kontinuiranog i trajnog šireg dijaloga između civilnog društva, mjesnih zajednica i lokalnih organa vlasti.

U cilju izrade Plana kapitalnih investicija neophodno je da Općini Olovo dostavite svoje prijedloge, prema prioritetima, za uvrštavanje u Plan.

Za predložene projekte potrebno je popuniti obrasce koje možete dobiti u nadležnoj Općinskoj službi ili ovdje na našoj stranici na kraju teksta klikon na “Inormacije o projektu” i “Troškovi projekta”, a Komisija za strateško planiranje i razvoj općine, imenovana od strane Općinskog vijeća Olovo, će razmotriti pristigle prijedloge i iste bodovati.

Općina Olovo će projekte, koje Komisija za strateško planiranje i razvoj općineocijeni kao prioritetne, kandidirati nadležnim ministarstvima koja u okviru raspoloživih sredstava obezbjeđuju finansiranje istih.

Prijedloge je potrebno dostaviti najkasnije do 31.10.2014. godine.
Informacije o projektu
procjena tro+íkova projekta

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button