Općenito

Zvanično otvorena obnovljena poslovnica JU”Apoteke Sarajevo “u Olovu

1620942_644648158973029_6652589994187190731_nNakon katastrofalnih poplava koje su u maju prošle godine pogodile Olovo i BiH, a tokom kojih je gotovo u potpunosti devastiran prostor JU „Apoteke Sarajevo“ –poslovnice Olovo u ulici Bosanskoj, danas je i zvanično otvoren ovaj renovirani i obnovljeni poslovni objekat. Apoteka u Olovu tako se, nakon višemjesečnog rada u prostoru DZ Olovo, vratila na staru adresu u novi i lijepo uređeni poslovni prostor. Skromnoj svečanosti koja je upriličena tim povodom prisustvovali su predstavnici ove eminentne farmaceutske kuće na čelu sa generalnim direktorom Nedimom Hreljom. U svom obraćanju prisutnima on je izrazio vlastito i zadovoljstvo menadžmenta, te svih uposlenika ove Ustanove naporima koji su rezultirali činjenicom da su „Apoteke Sarajevo“ i sam grad Olovo ponovo dobili jedan reprezentativan objekat.
Prim. Mr. ph. Sead Hadžiabdić rukovodilac PJ Apoteka Olovo govoreći za naš program izrazio je uvjerenje kako će novi ambijent, uz već dokazanu profesionalnost uposlenih, doprinijeti povećanju kvaliteta usluga koje ova poslovnica pruža građanima.
Generalni direktor g-din Nedim Hrelja ovom prilikom uručio je i zahvalnice svima koji su na poseban način doprinijeli uspješnom okončanju ovog značajnog projekta.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button