Općenito

1.oktobra počinje najveća regionalna konferencija o vođenju i razvoju zaposlenika DRIVE 2015

Drive500x500Preostalo je još samo malo do početka najveće regionalne konferencije o vođenju i upravljanju ljudima DRIVE 2015, koju već šestu godinu zaredom organizuje Posao.ba – prvi i vodeći portal za zapošljavanje u BiH! Prijavite se odmah i ugrabite jednu od posljednjih stolica na ovom najvećem regionalnom okupljanju čelnih ljudi iz svijeta biznisa!

Jedan od ključnih govornika, čije ime je čuvano u tajnosti do posljednjeg momenta jeste nevjerovatni Jamil Qureshi, osnivač i suosnivač tri konsultantske kuće, JQED, We Do Things Differently i Loudhouse. Jamil je psiholog sa toliko raznovrsnim i zanimljivim iskustvom da mu malo ko može parirati u oblasti razvoja uspješnih ljudi. Radio je sa nizom najtalentiranijih osoba iz svijeta biznisa, ali i sporta. Razvijao je mnoge sportske individue i kolektive.

Jamil je radio sa nekoliko Premiership timova u Engleskoj, par NBA timova, ponajboljim vozačima Formule 1 i sa 22 od 50 najboljih golfera svijeta. 2009. godine je proglašen jednim od najutjecajnijih ličnosti u Britanskom sportu.

U svijetu biznisa, Jamil je kreirao i implementirao programe razvoja lidera, unaprijeđenja performansi i promjene kulture u skoro svim sektorima kompanija kao što su Coca-Cola, Emirates Airlines, Royal Bank of Scotland, Serco, Orange, Hewlett Packard, Cisco, SAP i Lloyds Banking Group. Također, Jamil je jedan od rijetkih psihologa koji je proučavao astronaute u sklopu NASA programa.

U slobodno vrijeme je radio i kao stand-up komičar u Londonu. Do sada je držao preko hiljadu govora u 24 različite zemlje, a isječke nekih od njegovih govora možete pogledati ovdje.

Jamil je osoba koju ne smijete propustiti čuti! Ugrabite svoje mjesto, prijavite se odmah i osigurajte mjesto na ovogodišnjem DRIVE 2015, koji se održava1. oktobra u Kongresnom centru hotela Terme, Sarajevo!

Link za prijavu:http://www.drive.ba/prijavi-se/

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button