Općenito

KOVAN M.I. jedini iz BiH dobitnik priznanja za energetsku efikasnost i okoliš

Said_Karalic_ekoline-Kompanija Kovan MI iz Gračanice nastavlja nizati uspjehe. Ovog puta nagrada je stigla od Sajma Renexpo koji je Saidu Karaliću, osnivaču kompanije dodijelio nagradu za uspjeh u energetskoj efikasnosti kompanije, odnosno za uspjeh proizvoda brenda Ekoline.
Priznanje je dodjeljeno u okviru Drugog internacionalnog sajma i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti u BiH, koji se održava pod nazivom RENEXPO® BIH 2015.
KOVAN M.I. doo jedina je kompanija iz BiH kojoj je uručeno ovo priznanje, čime je još jednom ukazano na lidersku poziciju KOVAN M.I. doo u proizvodnji proizvoda za korištenje obnovljivih izvora energije.
Priznanje za nevjerovatnu tehnologiju, obnovljive izvore energije i energetsku efikasnost je jedno od mnogobrojnih priznjanja koja su KOVAN M.I. doo dodjeljena za tehnološke inovacije i energetsku efikasnost „EKOLINE Kovan“ proizvoda.
Još jedna u nizu nagrada za najpoznatiji bh.brand u oblasti obnovljivih izvora energije.
RENEXPO® BiH je najznačajnije mjesto poslovnog okupljanja investitora, donosilaca odluka, predstavnika struktura, kao i poslovnih rukovodilaca iz sektora energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.
Ovaj dvodnevni događaj održan je u Sarajevu 4. i 5.11. 2015.godine a okupio je renomirane stručnjake , lokalne i internacionalne eksperte.godine, s ciljem promoviranja koncepta korišćenja obnovljivih izvora energije i predstavljanja tržišnih potencijala ovog regiona.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button