Općenito

Podržimo humanitarnu akciju”Jedan slatkiš-jedno dijete”Vijeća učenika MSŠ Olovo

551406_266324900167951_699204873_nVijeće učenika MSŠ Musa Ćazi Ćatić u saradnji sa Centrom za socijalni rad pokrenulo je humanitarnu akciju pod nazivom „Jedan slatkiš- jedno dijete“.
Akcija je zamišljena tako što su pozvali prvo sve čenike škole i profesore a potom i ostale građane Olova da im se pridruže u prikupljanju slatkiša i igračaka za djecu,kaže predsjednik Vijeća učenika Muhamed Sirćo.
-Učešćem u akciji pomažemo roditeljima slabijeg materijalnog stanja da i njihova djeca budu obradovana u ovim zimskim i prazničnim danima.Paketići će biti uručeni porodicama sa evidencije Centra za socijalni rad Olovo,kaže Muhamed.
Vaše dobrovoljne priloge u vidu igrački i slatkiša možete donijeti u MSŠ Olovo,ili ubaciti u humanitarne kutije koje su postavljene u AR Marketu u Olovu,prodavnci MEMS u ulici Bosanskoj kod Apoteke i TC Bingo u Ol.Lukama.
Ukoliko imate očuvane igračke koje nisu potrebne vašoj djeci ,poklonite ih onima koji će se sigurno obradovati,takve poklone bi trebali donijetu prostorije srednje škole.Vaše dobro djelo će usrećiti nekoga ali i vas.Podržimo akciju naših srednjoškolaca „Jedan slatiš-jedno dijete“koja traje do subote 26.decembra.2015.god.i obradujmo djecu koja to očekuju ovih dana.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button