Općenito

U Olovu odigrana predstava „Maša i Medvjed“

20Na turneji po BiH članovi „Mašinog pozorišta“ iz Beograda stigli su i u Olovo .Za olovske mališane i njhove roditelje u sali Centra za kulturu i informisanje Olovo odigrali su predstavu „Maša i Medvjed“ koju je režirao Saša Pantić koji je kaže već bio u Olovu sa predstavom“Policijska stanica“ ,kada je dobro primljen i dočekan od strane Centra za kulturu i informisanje Olovo i olovske publike tako da je rado ponovo došao kao reditelj predstave za djecu koja je pokupila sve simpatije djece širom regiona pa i BiH.
-Oduševljen sam pozitivnom promjenom u Olovu,grad je prelijep,ljudi prijatni sve pohvale za doček i organizaciju Centra za kulturu i informisanje.Zadovoljni smo odzivom publike a pogotovo što su djeca reagovala na predstavu što i jeste cilj interakcija sa djecom,koja također imaju svoju ulogu u predstavi,a to je da pomognu Maši da razbije čini Zloćla Poćka i dovedu Medvejda i ostale stanovnike šume na Mašin rođendan.U pripremi je i drugi dio predstave „Dvije Maše Medu plaše“ tako da ćemo opet rado doći u Olovo,kazao je Saša za naš radio.
24Saša Pantić je TV publici poznat po brojnim ulogama između ostalog i po ulozi u humorističkoj predstavi „Kursađije“ gdje glumi Albanca zajedno sa svojim kolegama koji predstavljaju narode bivše Jugoslavije.
Mališani i roditelji su uživali u predstavi,smijeh i aplauzi su odjelivali cijelo vrijeme predstave. Jedino za čim žale je što zbog žurbe glumaca se nisu uspjeli fotografisati sa Mašom i Medvjedom što sljedeći put neće propustiti sigurno.
22

21

20

19

18

17

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button