Općenito

U ponedeljak 29.02.u 10.00 sati u Olovu će biti održana prezentacija pet programa poticajnih mjera zapošljavanja i samozapošljavanja

JUSzZZDK1U ponedjeljak, 29.2.2016.godine sa početkom u 10.00 sati u Olovu je planirano da se održi prezentacija pet programa poticajnih mjera zapošljavanja i samozapošljavanja.
JU Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona u partnerstvu sa SAVEZOM UDRUŽENJA/UDRUGA POSLODAVACA ZDK i općinskim udruženjima/udrugama poslodavaca sa područja ZDK organizuje: “Prezentaciju pet (5) programa poticajnih mjera upošljavanja i samoupošljavanja“.
Prezentacija će se održati u svih 12 općina ZDK, a u Olovu ova prezentacije održat će se u ponedjeljak, 29.2.2016.godine sa početkom u 10.00 sati u sali
OV Olovo.
upz-logo1Cilj prezentacije je da što veći broj poslodavaca (ne praveći razliku da li se radi o članovima udruženja/udruga ili o onim poslodavcima koji to još uvijek nisu) dobije konkretne informacije o ovim programima. Na pomenutim sastancima u svim općinama ZDK uz nadležne predstavnike općinskih Službi prisustvovat će i:
1 Direktor JU Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona, gdin Marinko Kelavić,
2. Predstavnik Odsjeka za zapošljavanje JU Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona i
3. Šef (općinskog) biroa rada.
OVO JE POZIV SVIM POSLODAVCIMA SA PODRUČJA NAŠE OPĆINE DA PRISUSTVUJU OVOJ PREZENTACIJI!

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button