Općenito

Na društvenim mrežama pokrenuta je online peticija kojom se za ubice Arnele Đogić iz Olova Muriza Brkića i Avdiju Selimovića traži doživotna zatvorska kazna

11230911_926664820736270_2372761703587105354_nNa društvenim mrežama pokrenuta je online peticija kojom se za ubice Arnele Đogić iz Olova, Muriza Brkića i Avdiju Selimovića traži doživotna zatvorska kazna.
U tekstu peticije piše:
“Pokrenuo sam ovu peticiju sa ciljem da se na neki način čuje i naš glas, glas običnog naroda u borbi protiv monstruma, zločinaca, podlaca i najvećih propalica i slabića koji su ikada hodili ovom našom divnom domovinom BiH.
Svi smo dobro upoznati na koji monstruozan, svirepan, podmukao i krajnje nehuman i bezobrazan način je naša sugrađanka, prelijepa djevojka u cvijetu svoje mladosti, kada je cijeli život bio pred njom, ubijena. Mučki ubijena.
Ubila su je dva monstruma, čije ime ne želim ni da napišem, ne želim da ih stavim u isti tekst sa našom Arnelom, koje nažalost više nema. Odakle nekome pravo da oduzme nekome kćerku, sestru, rodicu, prijateljicu, komšinicu, sugrađanku. Život je dat od Boga i samo On ima pravo da ga i uzme.
Da se više nikada, nikome ne dogodi ovako nešto ni slično, ja Vas sve iskreno molim, potpišite ovu peticiju kako bi odali počast našoj prelijepoj Arneli, a također i napravili pritisak na naše tužilaštvo i sudstvo kako bi ovi monstumi dobili doživotni zatvor.
Neka ti je vječni rahmet draga Arnela!”

http://www.onlinepeticija.com

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button