Općenito

Zahvalnica porodice Arnele Đogić

1459979_811094138995096_2750797463185918042_n
Na našu adresu stigla je molba porodice Đogić da objavimo ZAHVALNICU-Porodice Arenele Đogić.

Poštovana rodbino, prijatelji, komšije, poznanici, kao i svima onim koji su u teškim trenucima po našu porodicu bili uz nas, izrazili nam sućut, prisustvovali ispraćaju i dženazi naše voljene Arnele, znamo da vam nije potrebna naša zahvalnost, ali to je nešto najmanje što vam mi možemo pružiti za sve ono što ste do sada uradili za nas.

Porodica Đogić se najiskrenije zahvaljuje:
• Policijskim istražiteljima, službenicima i namještenicima Ministarstva unutrašnjih poslova MUP-a ZE-DO kantona, a posebno Uprave kriminalističke policije i PS Olovo jer su uložili nadljudske napore i visoki stepen profesionalizma na pronalaženju naše Arnele i rasvjetljavanju tog gnusnog krivičnog djela.

• Svim elektronskim i printanim medijima, WEB portalima, koji su svojim profesionalnim, humanim i iz duše nadahnutim izvještavanjem od samog početka pratili sva dešavanja od potrage za našom Arnelom, i dan danas. Svojim izvještavanjem privukli ste pažnju javnosti i ujedinili cijelu BiH i puno – puno dalje.

• Općinskom načelniku gospodinu Džemalu Memagiću, Vatrogasnoj jedinici, Rafting klubu, Civilnoj zaštiti, Islamskoj zajednici Olovo, firma “Kran” Olovo, ŠPD ZE-DO radna jedinica “Solun” Olovo, SUR “Behar”Olovo, pekara “PAŠTRIK” Olovo, “GENECO”Vogošća i drugim društveno – političkim strukturama koji su aktivno učestvovali u potrazi za našom rahmetli Arnelom i kasnije u svim aktivnostima i inicijativama za našu dragu rahmetli Arnelu.

• Udruženjima gradjana, a posebno Udruženju djece i omladine sa invaliditetom „Osmijeh plus“ Olovo, članicama Foruma žena “Sabina Jamaković”, Udruženju žena za rurarlni razvoj “Zeleni vir“” i svim Ženskim udruženjima i susjednih gradova.

12804639_811092608995249_8594836559020505016_n• Administratoru Facebook grupe online peticije “Doživotni zatvor za dvojicu monstruma koji su ubili Arnelu Đogić”!

• Domu zdravlja Olovo i „Radio Olovu“ iz Olova, koji su svojim nesebičnim zalaganjem i kako to njihov profesionalni poziv nalaže dali nemjerljivu podršku našoj porodici, rodbini, komšijama i prijateljima.

• Osnovnoj školi „Olovo” i Elektrotehničkoj školi za energetiku Pofalići – Sarajevo, za sve poruke podrške i za sav doprinos tome što je Arnela bila kakva i jeste.

• Preduzeću „Alma Ras“ iz Olova, gdje je naša Arena radila

Porodica Đogić se zahvaljuje građanima Olova i svim dobronamjernim ljudima koji su na bilo koji način pružili riječi utjehe i podrške kada nam je to najviše trebalo.

Svima još jednom,

VELIKO HVALA!!!
Porodica Đogić

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button