Općenito

„Dani sa Apotekama Sarajevo” 11. i 12. novembra i u Olovu

dani-sa-juas-poziv-za-medijeZadovoljstvo nam je pozvati Vas na manifestaciju „Dani sa Apotekama Sarajevo” koja se obilježava 11. I 12. novembra u naših 49 apoteka.

Zdravlje je naše najveće bogatstvo, a JU „Apoteke Sarajevo“, ustanova koja brine o zdravlju građana već dugi niz godina će tokom ova dva dana širom otvoriti svoja vrata za sve prijatelje, građane Sarajeva, te gradova Visoko, Breza, Vareš i Olovo.
Cilj nam je da građanima ponudimo niz različitih usluga i farmaceutskih savjeta koji će biti u funkciji očuvanja zdravlja i brige o sebi, da približimo farmaceutku struku i građanima pošaljemo poruku da uz kvalitetnu brigu o sebi, preventivno djelovanje, zdravu i uravnoteženu ishranu mogu svoje zdravlje sačuvati i spriječiti zdravstvene probleme na vrijeme.
Niz različitih besplatnih usluga, kao što su npr. mjerenje šećera u krvi, visine i težine, starosti krvnih žila, te savjeti našeg iskusnog osoblja će zasigurno našim građanima ukazati na to kako mogu poboljšati i zaštititi svoje zdravlje. Nove i aktuelne informacije koje će pružiti naše obučeno osoblje će potaknuti da prošire vidike i učine potrebne promjene da bi unaprijedili kvalitet svoga života.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button