Privreda

Amra Silajdžić-Džeko zaštitno lice nove kolekcije Alma Ras

amraPoznati i uspješni bosanskohercegovački brend i istoimena kompanija Alma Ras d.o.o. angažovala je, po mnogima, najljepšu i najuspješniju manekenku Amru Silajdžić kao nosioca kolekcije proljeće – ljeto 2017. Proteklih dana u Sarajevu je organizirano snimanje i fotografisanje nove kolekcije, a Amra je imala priliku isprobati i promovisati senzualno donje rublje i spavaći program.

“Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatila saradnju sa domaćim brendom Alma Ras, prije svega što podržavam bh. proizvode, a naročito cijenim kvalitet i udobnost. Donje rublje i spavaći program čine da se žena osjeća ženstveno i posebno, te bih stoga, proizvode ove uspješne i renomirane kompanije preporučila svima”, istakla je Amra Silajdžić-Džeko.

Kreativni tim kompanije Alma Ras pronašao je inspiraciju u ženi i njenim željama, te svakodnevnim potrebama, ali i u posebnim prilikama. Nova kolekcija njeguje ženstvenost, a posebnom izvedbom ukazuje se na jednostavnost kao ključ privlačnosti. Upotrebom kvalitetnih materijala i suptilnih detalja, pomno odabranih, pokazalo se da nema mjesta improvizaciji u procesu kreiranja kolekcije. Modeli nježno dodiruju žensko tijelo, dok silueta ističe magnetnu karizmatičnost. Prelazeći iz više tonova roze, preko plave i teget, te neizbježne crne boje, koja nosi vječnu eleganciju, zadržan je fokus na ekspresiji ženstvenosti i seksipilu. Precizno odabrana čipka, prozračan til, satenske vezice i razni sitni detalji koji su svrstani u prateći materijal svakog artikla zaokružuju okvire dizajna i profinjenog stila.
13076818_839842902786886_1803961794490575028_n
Alma Ras kroz saradnju sa Amrom Silajdžić-Džeko ukazuje i prezentuje na pravi način ono što svaka žena želi u svom ormaru – kvalitetne i jedinstvene komadiće za svaku priliku. Izlazak spomenute kolekcije najavljen je u proljeće, a zasigurno se očekuje pravo osvježenje i potvrda opredjeljenja kompanije ka udobnoj eleganciji.
akta.ba/Radio Olovo

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button