KulturaOlovo

Predstava “Šapa patrola” oduševila najmlađu olovsku publiku

U sali Centru za kulturu ,sport i informisanje pred olovskim mališanima članovi Dječijeg pozorišta “Maslačak”iz Bijeljine odigrali su predstavu “Šapa patrola”.
Pored roditelja koji su doveli svoje mališane tu su bile i nastavnice iz OŠ „Hasna Kikić“Solun koje su organizovale i autobuski prevoz za svoje učenike da bi došli na predstavu .Djeca su uživala u predstavi sa likovima iz poznatog crtanog filma „Patrolne šape“ a na kraju su se oduševljeno fotografisali s njima.
-Ova interesantna dječija predstava edukativnog karaktera prilagođena je uzrastu od 6 do 11 godina. Djeca su inače potpuno fascinirana serijom crtanih filmova o čoporu slatkih štenaca koji izvode različite spasilačke akcije.Djeca su odlično reagovala na predstavu tokom ovih pola sata koliko traje upravo zbog najmlađih , kaže Nenad Blagojević umjetnički direktor Pozorištanca „Maslačak“ iz Bijeljine.
Ovo je bilo prvo gostovanje glumaca iz Bijeljine u Olovu ,prema riječima direktora Blagojevića želja im je da nastave saradnju sa našim Centrom za kulturu sport i informisanje.Nakon Olova i Sokoca predstava “Šapa patrola” nastavlja svoje putovanje po gradovima širom BiH.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button