Olovo

Fahrudin Šehović u džamiji u Olovskim Lukama zaprosio djevojku Meldinu Makarević

Članovi Mrže mladih u Olovu aktivni su i tokom ovog mubarek mjeseca ramazana u svim džematima na području MIZ Olovo.Na još jednom zajedničkom iftaru i sehuru u mjesnoj džamiji u Olovskim Lukama jedna ramazanska veče za sve je bila posebna. Mladić Fahrudin Šehović iz Olova član Mreže mladih zaprosio je djevojku Meldinu Makarević iz Doboja.
Prema riječima prof.Ibrahima Mehića koordinatora za rad sa mladima pri MIZ Olovo njih dvoje su se upoznali u Sarajevu gdje oboje studiraju Fakultet islamskih nauka.
-Inače Fahrudin je jedan od najaktivnijih članova Mreže mladih u Olovu kada mu to studentske obaveze dozvoljavaju a ovaj ramazan sigurno će im ostati u najljepšem sjećanju jer je odlučio da u jednoj ramazanskoj noći zaprosi svoju djevojku Meldinu,kaže prof.Mehić.
A da bi sve bilo lijepo i nezaboravno u organizaciji i dekoraciji u džamiji nakon iftara pomogli su mu i njegovi prijatelji.
Ovom prilikom čestitatmo Fahrudinu i Meldini i želimo im svako dobro u budućem zajedničkom životu.Mreža mladih se zahvaljuje prijateljima na donaciji: Irdinu Jamakoviću, Nerminu Gurdi, Samiru Kurtiću i Aliji i Mersidi Velagic.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button