OlovoSport

NK „Stupčanica“ počeo sa pripremama za proljetni dio sezone

Trener Ahmet Degirmendžić sa igračima

U Sportskom centru Olovo ,proteklog vikenda tačnije 12.januara 2020.godine NK „Stupčanica“ je počeo  sa  pripremama za proljetni dio sezone u okviru druge lige FBiH-centar .Treneru Ahmedu Degirmendžiću odazvali su se svi igrači na koje je računao u jesenjem djelu.Prema planu trenera igrači će prvi dio priprema odraditi u Olovu i Visokom, a drugi dio na nekoj od naših planina.

Pored dosadašnji treningu su prisistvovali i  novi igrači a to su

Semir Mašić  bivši klubovi mlađe kategorije FK “Željezničar” Sarajevo, seniorska karijera FK “Slaven” Živinice i NK “Gradina” Srebrenik, jedan dio karijere igrao za NK „Stupčanica“.

Mirza Selimović  seniorska karijera FK “SARAJEVO” Sarajevo i FK “VELEŽ” Mostar.

Aziz Sulejmanović , seniorska karijera FK “Slaven” Živinice.

Senad Selimović , mlađe kategorije FK “Sarajevo” Sarajevo, seniorska karijera NK ” Bosna” Visoko, FK “Radnik” Hadžići,jedan dio karijere igrao za NK“Stupčanica“ .

Nakon treninga slijede i pripreme u vidu susreta sa nekoliko timova iz Premijer lige a sve u cilju da što spreminiji dočekaju nastavak nogometne sezone.Prvi susret je 22. januara 2020.godine u Visokom protiv ekipe NK „Mladost“ iz Doboja kod Kaknja.

Podsjećamo iako je debitant u ovoj ligi, NK „Stupčanica“ jesenji dio sezone završio je na visokom, trećem mjestu sa 29 osvojenih bodova.

Igračima i Upravi kluba želimo puno sreće i uspjeha u drugom dijelu sezone druge lige FBiH-centar .

Radio Olovo/A.M

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button