OlovoTurizam

ZIMSKA SEZONA U IDILIČNOM IZDANJU U SPORTSKO- REKREATIVNOM CENTRU AJDINOVIĆI

Krajem novembra 2019.godine Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići je ponovo na raspolaganju svim ljubiteljima boravka u prirodi uz mnogobrojne sadržaje i novitete koje su realizirali na zadovoljstvo svih gostiju.

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići se nalazi nedaleko od magistralnog puta Sarajevo-Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području opštine Olovo. Kompleks je sagrađen 2014. godine a zbog sportskih terena i raznovrsnog sadržaja u kojem naši gosti imaju priliku uživati smatra se jednim od najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini.

Oaza mira i relaksacije na 950m n/v odiše čistim i svježim zrakom koji nam je prijeko potreban u danima kada u većini gradova vlada problem sve veće prisutnosti smoga i magle pa ponosno nosimo epitet vazdušne banje u kojoj svi posjetioci imaju priliku da uživaju.

Obzirom da je zimska sezona a znamo da je mjesec januar idealno vrijeme za porodična druženja,uslugom i aranžmanom S.R.C.A je savršena destinacija za realizaciju istih.

Svakodnevno Vam pripremamo kvalitetnu ponudu i program da Vaši dani budu ispunjeni mirom i zadovoljstvom te da uživate u bogatom sportskom i kulturno-edukativnom sadržaju.Posebno smo ponosni na sadržaj za dječiju zabavu, gdje djeca u sigurnom i veoma privlačnom ambijentu obogaćuju svoje djetinjstvo.

Svake subote za drage goste ,, MAGIC SHOW”

Ukoliko se odlučite za višednevni all inclusive boravak na raspolaganju imate hotel koji raspolaže sa 46 soba, sa prostranim balkonima s kojih se pruža nevjerovatan i bajkovit pogled. Opremljen je i uređen po najsavremenijim standardima. Restoran sa mirisom domaće kuhinje, 2 konferencijske sale ( pogodne za sve vrste poslovnih sastanaka i seminara), fitness centar i coffee bar samo su neki od sadržaja koji će Vaš boravak učiniti još ugodnijim i nezaboravnim.

Tišinu i mir Vašeg odmora upotpuniti će i boravak u jednom od 8 luksuzno uređenih apartmana, gdje na raspolaganju imate moderni interijer, dvije spavaće sobe (sa zasebnim kupatilima), dnevni boravak sa TV prijemnikom, kuhinju i mini bar.

Također, na raspolaganju su i bungalovi,ukupno njih 6, te vjerujemo da koju god smještajnu jedinicu odaberete, odmor iz snova je zagarantovan.

Više informacija o cijenama i usluzi Centra potražite na web stranici www.srca.ba

A za sve ljubitelje boravka u prirodi, druženja s porodicom i prijateljima, tu je i dnevni all inclusive aranžman ( 8h- 18h) uz prethodnu najavu na besplatan info broj 080 02 22 29.

Još jedna od atrakcija ovog nestvarnog i jedinstvenog kompleksa je spa centar (bazen, jacuzzi, dvije saune, slana i hladna soba, tople ležaljke, te fitness).

Šetnjom kroz Centar imate priliku obilaska farme koja je bogata raznim životinjama koje su se vrlo lahko adaptirale na novu sredinu i okruženje zahvaljujući farmerima koji vode brigu o njima i omogućavaju im idealne uslove za život.

Kao prvi prvi i jedini all inclusive centar u Bosni i Hercegovini, svim stalnim ali i potencijalnim gostima smo olakšali izbor pronalaska savršene destinacije za odmor iz snova. Dobro nam došli.

Budite dio našeg S.R.C.A.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button