AktuelnoOlovoZdravlje

Na području općine Olovo 54 osobe u izolaciji,nema oboljelih od COVID-19-Stanje na dan 17.april 2020.godine

Općinski štab CZ Olovo i danas je upoznat sa najnovim informacijama o stanju na terenu u posljednjih 24.sata.Prema informacijama iz Doma zdravlja Olovo stanje na dan 17.04.2020.god u 8 .00 sati,broj osoba u izolaciji je 54.U odnosu na juče mjera je prestala za 7 lica,novih nije bilo.
U protekla 24 sata niko od osoba koje su pod zdravstvenim nadzorom nije prijavio tegobe koje se mogu dovesti u vezu sa COVID-19.
Nije bilo zahtjeva za psihološkom potporom.

Molimo stanovništvo na striktno poštivanje svih naredbi i preporuka i krajnju ozbiljnost,stoji u informaciji direktora DZ Olovo dr.Izudina Kućanovića.

Informacija iz PS Olovo U protekla 24 sata pod mjerama nadzora bilo je 61 lice. Od  navedenog broja  6 ih nije zatečeno na adresi stanovanja – vozači!  Nisu zabilježeni slučajevi nepoštivanja samoizolacije i drugih izdatih naredbi! Prijavljeno je jedno KD krađe 10 m3 bukovog tehničkog drveta sa lagera ŠPD Zavidovići u mjestu Vojnica. Izvršen uviđaj i nastavljene aktivnosti na pronalasku izvršioca. Zaprimljena četiri zahtjeva građana za intervenciju policije po raznim osnovama.

Radio Olovo/A.M

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button