AktuelnoOlovo

ZVJEZDAN MISIMOVIĆ DANAS U OLOVU ISPRED ASA CENTRAL OSIGURANJA URUČIO NAGRADE DOBITNICIMA DRUGOG KOLA NAGRADNE IGRE ASA TESTING CENTRA

   ASA Central osiguranje, odnosno ASA Testing centar Olovo dodjelio je danas sretnim dobitnicima 2. kola nagradne igre poklon kartice od po 100 KM na potrosackoj kartici ASA Banke.
Podsjećamo, u nagradnoj igri svakog mjeseca pet korisnika usluga ASA tehničkog pregleda u Olovu dobijaju poklon kartice od 100 KM, te učestvuju u konkurenciji za godišnje nagrade od 1.000, 3.000 i 10.000 KM.

Ovog mjeseca sretni dobitnici su:

  • Bajro Alispahić
  • Dženana Kaikčija
  • Sejfo Čavkunović
  • Rifet Karajčić i
  • Nihad Karasalihović

Sretnim dobitnicima poklon kartice danas je uručio naš proslavljeni bh reperezentativac, a sada direktor nogometne reperezentacije BiH Zlatan Misimović .
Uz sve “Miske” je našim školarcima iz omladinskog pogona NK Stupčanica koji su prisustvovali ovom događaju, nakon razgovora o sutrašnjem reprezentativnom nastupu, obecao ulaznice za jednu od ljetnih utakmica naše reprezentacije, što je propraćeno gomoglasnim aplauzom i uzvicima oduševljenja i odobravanja.

Svi smo našim reprezentativcima poželjeli pobjedu, a korisnicima usluga tehničkog pregleda u Olovu nagrade i više sreće u izvlačenju iduceg mjeseca.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button