AktuelnoOlovoTurizamVijesti iz BiHZdravlje

PUTUJ387 I BIRAJ COVID SAFE DESTINACIJU -DOBRO DOŠLI U SPORTSKO REKREATIVNI CENTAR AJDINOVIĆI

Sportsko rekreativni centar Ajdinovići   počinje sa radom od  01.06.2020.godine. Ovo je destinacija prema kojoj će se se sigurno uputiti brojni bh građani koji žele bar na kratko,pobjeći od svakodnevnice i svih dešavanja koja su nas zadesila u prethodnom periodu.

Osim što je  PRVI I JEDINI ALL INCLUSIVE CENTAR u BiH, ovo su samo neki  mnogobrojnih razloga, zašto bi trebali posjetiti  Sportsko rekreativni centar Ajdinoviće.

Ponosni su nosioci epiteta COVID SAFE destinacije,koja je okružena  čistim  vazduhom.Šumski krajolik poboljšava metabolizam i pruža osjećaj relaksacije,udaljeni su od gradske gužve, nezdravih faktora i okruženja.

-Mislimo na zdravlje organizma i imunološkog sistema, pa smo pored ” vazdušne banje” pripremili i pregršt zdravih i prirodnih namirnica koje će naši gosti imati priliku konzumirati u narednom periodu.Sportske aktivnosti poboljšavaju  rekreacijske i fizičke vještine a mi  na raspolaganje stavljamo korištenje svih sportskih terena uz našu opremu potpuno BESPLATNO ( tereni za košarku, odbojku, fudbal),saopšteno je iz SRCA Ajdinovići.

Boravak u prirodi čuva i poboljšava  zdravlje a najmlađoj populaciji ovdje omogućava potpunu slobodu kretanja uz  zdrav, aktivan načina života i to uz pratnju animatorskog tima koji za njih sprema bogat i raznovrstan animacijski program.

U vremenu pandemije koja je polahko već iza nas, odlučno su krenuli u proces poljoprivrednih aktivnosti i na vlastitim površinama zasadili brojne povrtlarske kulture.Cilj je da  u krajnjem ishodu, kada sve ovo prođe, svojim gostima omoguće  konzumaciju organske hrane, domaće, ukusne i zdrave namirnice iz bašte  S.R.C.A.

-Uređenjem zelenih površina nastojali smo da uljepšamo vizuelni izgled našeg Centra kako bi  gosti tokom boravka uživali u istom. Pripremili smo mnoštvo noviteta koje ćemo  prezentovati u narednom periodu a isti će poboljšati sistem dosadašnje usluge S.R.C.A.Kao odgovorno društvo pridržavali smo se svih mjera koje su izdate od nadležnih kriznih štabova kao i Općine Olovo i s nestrpljenjem smo očekivali da se vratimo tempu rada koji je karakterističan za nastupajući period ističu  u Sportsko- rekreativnom centru Ajdinovići.

Uz sve navedeno menadžment S.R.C.A je pomno osmišljao AKCIJSKU ponudu koju će svi gosti imati na raspolaganju u periodu od 01.06. do 30.06.2020. godine uz neizostavni ALL INCLUSIVE aranžman.

AKCIJSKA PONUDA NA REDOVNE CIJENE ZA DNEVNI ALL INCLUSIVE ARANŽMAN:

Redovna cijena dnevnog all inclusive aranžmana iznosi 50,00KM/ odrasla osoba.

Redovna cijena dnevnog all inclusive aranžmana iznosi 25,00KM/ za djecu od 5 do 15 godina

Za djecu do 5 godina , G R A T I S!

fantastičnih 50% popusta na redovne cijene za dnevni all inclusive aranžman i to danima: ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak, petak

25,00KM/ odrasla osoba

12,50KM/za djecu od 5 do 15 godina

Za djecu do 5 godina , gratis

fantastičnih 20% popusta naredovne cijene za VIKEND dnevni all inclusive aranžman

-40,00KM/odrasla osoba

-20,00KM/Djeca od 5 do 15 godia

– Za djecu do 5 godina , gratis

AKCIJSKA PONUDA NA REDOVNE CIJENE ZA VIŠEDNEVNI ALL INCLUSIVE ARANŽMAN:

Redovna cijena višednevnog all inclusive aranžmana za svaki tip smještaja iznosi 124,00KM/ odrasla osoba.

Redovna cijena višednevnog all inclusive aranžmana za svaki tip smještaja iznosi 62,00KM/ za djecu od 5 do 15 godina

Za djecu do 5 godina , G R A T I S.

fantastičnih 50% popusta na redovne cijene za višednevni all inclusive aranžman za svaki tip

smještaja i to danima: nedjelja, ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak,

62,00KM/ odrasla osoba/noć

31,00KM/Djeca od 5 do 15 godina/noć

Za djecu do 5 godina , gratis

fantastičnih 20% popusta na redovne cijene za VIKEND višednevni all inclusive aranžman za svaki tip smještaja

99,00KM/odrasla osoba/noć

49,50KM/za djecu od 5 do 15 godina/noć

Za djecu do 5 godina, gratis

kontkat besplatan info broj 080 02 22 29 za sve info i rezervacije !

Jako nam je bitno da upravo građani BiH budu „ heroji u misiji spašavanja bh turizma“ i u skladu s navedenim kroz naše objave naglašavamo slogan #PUTUJ387. Bogatstvo u oblasti turizma koje BiH ima su još neotkrivena i nedovoljno istražena pa se nadamo da će u ovom periodu bar dio uspjeti doći do očiju javnosti.

Mi, kao i do sada, pozivamo sve građane, stalne i potencijalne goste da biraju COVIDSAFE detinaciju i postanu DIO NAŠEG S.R.C.A. Odmor iz snova ima adresu. Dobro nam došli.

poručuju iz ovog sportsko rekreativnog kompleksa u Olovu.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button