AktuelnoOglasiOpćenitoRadio Olovo

Ultra bonus 3u1

Ultra dopuna bonus poklanja!

Sve Ultra, Student i Combo korisnike koji do 6. augusta dopune svoj račun sa minimalno 6 KM jednokratno očekuju super bonusi:

  • besplatan neograničeni mobilni internet  po maksimalnoj brzini  1 dan  +  6KM na OPA računu ( za dopune od 6 do 11.99 KM)
  • besplatan neograničeni mobilni internet po maksimalnoj brzini  3 dana + 12 KM na OPA računu ( za dopune od 12 KM i više)

Nakon izvršene nadopune računa, korisnik će putem SMS poruke biti obaviješten o dodijeljenom neograničenom mobilnom internetu i novčanom bonusu na OPA računu.

Neograničeni mobilni internet aktivira se automatski, dok je za aktivaciju novčanog ibonusa od 6 ili 12 KM potrebno izvršiti aktivaciju OPA usluge (registraciju kroz aplikaciju i potpisivanje dokumentacije i to pristupnice i saglasnosti za OPA za korisnike koji imaju račun u Raiffeisen BANK BH, odnosno otvaranja transakcijskog računa za korištenje OPA, za one koji nemaju otvoren račun u ovoj banci).

Bonus besplatnog neograničenog mobilnog interneta moguće je ostvariti neograničen broj puta, a bonus novčanog iznosa jedanput.

Dopunjavaj svoj račun, iskoristi akcijsku punudu, jer ovaj put: 

Sve što potrošiš vratiš i u poklonu uživaš!

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button