AktuelnoOlovo

Iz Biltena dnevnih događaja PS Olovo

Kriminalitet:

  • Jučer u 13:35 sati, u mjestu Olovske Luke od strane NN lica, po sumnji vlasnika od strane migranata, iz parkiranog PMV (VW kombi) otuđen novac u iznosu 200,00 KM. Na lice mjesta izašli policijski službenici PS Olovo koji su potom u Olovkim Lukama pronašli dva muška lica afro-azijskog porijekla, kod kojih je pronađen otuđeni novac. Lica su lišena slobode i zadržana u prostorijama PS Olovo. Policijski službenici PS Olovo izvršili uviđaj.
  • PS Olovo jučer u 17 :05 telefonom, od K.S iz Kladnja obavještena da je od strane NN lica u mjestu Petrovići, u vremenskom periodu od 02.07 – 20.07.2020. godine, otuđeno 5 košnica sa pčelama. Obavješten tužilac KT Zenica, a uviđaj izvšili službenici krim.policije PS Olovo. Saobraćaj :
  • Jučer u 16:35 sati na regionalnom putu Olovo-Zavidovići, u mjestu Crni potok, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je TMV marke “Man” sa priključnim vozilom sletjelo sa kolovoza i prevrnulo se. Na lice mjesta upućena patrola policije PS Olovo, koja je obezbjedila lice mjesta, dok je uviđaj izvršen od strane službenika krim.policije PS Olovo.

Radarska kontrola:

  • Od 09:00 – 12:30 sati M18 – Olovske Luke
  • Od 13:00 – 17:00 sati M18- Bjeliš
Prikaži više

Povezani članci

Back to top button