AktuelnoOlovo

ZATVORENA BIRAČKA MJESTA – IZLAZNOST U OLOVU 55,25%

U 19:00 sati zatvoreno je svih 20 biračkih mjesta na području općine Olovo. U Općinskoj izbornoj komisiji saznajemo da je cijeli izborni proces protekao bez incidenata i uz poštivanje epidemioloških mjera.

Od ukupno 8.622 registrovanih birača danas je svoju građansku dužnost obavilo 4.764 stanovnika naše općine što je procentualni iznos od 55,25%. Najveća izlaznost zabilježena je na biračkom mjestu Musići – 84,59%, dok je najmanja izlaznost zabilježena za biračko mjesto Lišci 31,10%. U trenutcima sačinjavanja ovog izvještaja traje proces brojanja glasova, a prve rezultate saopštit ćemo vam sutra kada ćemo u OIK Olovo detaljnije razgovarati o proteklim izborima i izbornom procesu. Evo detaljnog izvještaja o izlaznosti po biračkim mjestima.

Zahvaljujemo svim našim građanima na savjesnom i disciplinovanom učešću u današnjim izbornim aktivistima. Hvala članovima OIK Olovo na saradnji i ustupanju podataka, kao i svim članovima biračkih odbora i izbornim aktivistima koji su, svi zajedno, doprinijeli uspješnoj provedbi izbornog procesa. Ugodnu vam noć želimo!

Vaš Radio Olovo

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button