AktuelnoKulturaMuzikaOlovo

Mejrema Bešlija ostvarila zapažen nastup na Bihaćkom festivalu narodne muzike

U studiju Radio Olova razgovarali smo sa dr.Mujom Hodžićem i Mejremom Bešlija o njemom nastupu na Bihaćkom festivalu koji je održan 22.decembra 2020.godine.Festival je bio revijalnog karaktera na kojem je Mejrema otpjevala novu pjesmu “Od kad jutro zoru smjenjuje” čiji autor teksta i muzike dr.Hodžić.

Kako su nam kazali bio je to festival čiji su domaćini pružili svu moguću podršku Mejremi.Njen nastup otvorio je drugo veče festivala na kojem su nastupila brojna poznata muzička imena poput Nihada Alibegovića,Halida Muslimovića,Samira Burekovića i brojnih drugih koji imaju ili grade uspješne muzičke karijere.

Mejrema je zadovoljna rekacijama prisutnih koji su je već oslovljali sa buduća “zvijeda” bh muzičke scene.Kako to obično biva na ovakvim skupovima starije kolege su joj dale podršku i motivaciju za dalje napredovanje i uspjeh.

Snimak Festivala očekujemo uskoro na TV ekranima generalnog medijskog pokrovitelja TV Hayat.Do tada Mejremu i pjesmu “Od kad jutro zoru smjenjuje” možete slušati u našem programu jer smo je premijerno emitovali u toku emisije koju možete poslušati na linku ispod;

Radio Olovo/A.M

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button