AktuelnoMuzikaVijesti iz BiH

V.E.J.N. nam donosi novi singl „Sivi grad“

V.E.J.N. nam donosi pjesmu kod koje u prvi plan dolazi do izražaja idealan aranžman, zatim melodija sa veselim i brzim tonovima. Ovom pjesmom ekipa je pokušala dočarati djelić raspoloženja jednog običnog čovjeka. Autor teksta i muzike su braća Nermin i Jasmin Dedić, dok je za aranžman zaslužan Vlado Podany.

Pjesma „Sivi grad“ je treći službeni singl s nadolazećeg studijskog albuma bh. rock sastava V.E.J.N. Ako je suditi prema dosadašnjim numerama na kojima je radila ekipa, te reakcijama publike već sada možemo zaključiti da će njihov album brzo da dođe do srca svoje publike.

Izolacija nas je natjerala da radimo punom parom. Muzika je ono što nas pokreće i olakšala nam je ove dane koje nam je 2020. godina donijela. – za hayatproduction.ba izajvili su članovi benda.

Na singlu su svirali: Emili Mišić (bubanj), Vlado Podany (klaviajture), Jasmin Dedić (gitare), Nermin Dedić Fićo (bass gitara).

Singl „Sivi grad“ dobio je i adekvatan spot, koji je nastao pod rediteljskom palicom Eldara Muhića. Eldar je čitavu ovu priču podigao za ljestvicu više.

„Sivi grad“ možete premijerno poslušati na muzičkom YouTube kanalu Hayat Produkcije, kao i na TV kanalu Hayat MUSIC.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button