AktuelnoOlovoSport

MALONOGOMETNI TURNIR OKUPIO OLOVSKE EKIPE

Sportski centar Olovo bio je proteklih dana središte brojnih sportskih aktivnosti i takmičenja kojima se, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, na olovski način, pobjeđuje zimska sportska monotonija svojstvena ovom periodu.

Vikend iza nas bio je u znaku malonogometnog turnira”KUP ŠAMPIONA OLOVO 2020″, u kome su učešće uzele domaće ekipe iz olovskih mjesnih zajednica i naselja. Prava je šteta što se turnir iz poznatih razloga igrao pred praznim tribinama. No, organizator NK “Stupčanica” potrudio se, uz nagrade i ostalu podršku, obezbjediti i LIVE prenos svih utakmica turnira, a čiji snimak možete odgođeno pogledati na video linku fb stranice NK “Stupčanica” i našeg Radija.

Na turniru je nastupilo je 12 ekipa: Jelaške, Kamensko, Careva Ćuprija, Čunista, Vukotići, Olovo, Bioštoca, Alma Ras, Geomet, Bakici, Musici i Olovske luke, svrstanih u 4 grupe .Najuspješniji su bili momci iz ekipe Bioštica koji su u finalnoj utakmici savladali ekipu Vukotića, dok je treće mjesto pripalo ekipi Olovskih Luku.

Sudijski par bili su : Šejla Selimović i Arif Kopić

Sve je funkcionisalo u znaku fer i sportskog nadmetanja te organizatori i svi učesnici zaslužuju javne čestitke za ovaj pažnje vrijedan olovski sportski događaj.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button