AktuelnoMuzikaVijesti iz BiH

“DOĐI”, DUET DINE MERLINA I SENIDAH OBARA SVE BROJKE SLUŠANOSTI, STREAMOVA I YOUTUBE PREGLEDA

“Dođi”, nova pjesma Dine Merlina predstavljena na njegovom online dočeku 2021. godine, vjerojatno će nadmašiti apsolutno fantastičan uspjeh prethodnog singla “Mi”. “Dođi” trenutno broji više od 4,6 milijuna pregleda na YouTubeu te se nalazi u vrhu trendinga diljem regije, na najvećoj streaming platformi, Spotifyu, broji više od 100 tisuća streamova, a radijski urednici oduševljeni su suradnjom Dine Merlina i Senidah.

Foto: Aida Redžepagić 
Dino Merlin je na novom singlu “Dođi” ostvario suradnju sa slovensko-crnogorskom umjetnicom Senidom Hajdarpašić, na glazbenoj sceni poznatoj kao SenidahGlazbu i tekst pjesme potpisuje Merlin, dok je za aranžman zaslužan Adis Sirbubalo. Videospot je snimljen u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenska redateljica Kukla koja potpisuje i spot za megahit “Mi” koji je do sada pregledan više od 14 milijuna puta. Nove pjesme naći će se na sljedećem, dvanaestom studijskom albumu Dine Merlina. Posljednji studijski album “Hotel Nacional” objavljen je 2014. godine, a popraćen je istoimenom turnejom koja je privukla više od 900 tisuća posjetitelja. 

“Nakon duge i iscrpljujuće turneje Hotel Nacional pokušao sam ponovno naći svoj mir, odmor od svijeta i ljudi pa sam odlučio otputovati u jedan veliki grad u kojem sam se bježeći od svega pokušao vratiti sebi, samo da bih saznao da ne znam biti sam”objašnjava Dino Merlin te nadodaje“Tako su nastali prvi stihovi ove pjesme, a Senidah je bila savršena partnerica za ovaj duet, kao odjek i drugi glas.” 

Foto: Aida Redžepagić
“Suradnja s Dinom za mene je ostvarenje snova, ovo je za mene sve, moje srce je puno kad slušam naše glasove zajedno. Dokazala sam si još jednom da je ostvarivo sve što želim cijelim bićem i dušom. Ovo je pravi dokaz i motivacija za dalje. Ništa nije nemoguće i sad slobodno mogu nastaviti sanjati”rekla je o suradnji s bosanskohercegovačkim kantautorom Senidah te dodala: “Ova godina je definitivno bila drugačija za sve nas, vrijeme je čudno prolazilo i čudne stvari su se događale. Snimanje smo podijelili u nekoliko faza, a svaki put naša se energija širila i postajala jača. Otkrila sam i predivne dijelove u Bosni, upoznala drage ljude, a Dino me tako lijepo čuvao i nije dopuštao da mi išta nedostaje.”

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button