AktuelnoMuzikaVijesti iz BiH

“AL Music” i Adi Šoše predstavljaju novi single “Šteta, zar ne”!

Poslije singla “Nije lako biti ja” koji je jako dobro prihvacen od publike, Adi zajedno sa svojim timom i izdavacem  “AL Music” predstavlja novi single “Šteta, zar ne”. Muzika I tekst potpisuje Amil Lojo, dok je video radio Vedad Jašarević. 

“Ovo je sasvim sigurno pjesma u cijem sam snimanju najvise uzivao do sada. Mislim da je razlog toga sto je ovo prva pjesma koju sam snimio da nije balada. Pozelio sam promjenu iskreno, pozelio sam brzi tempo jer sam htio pokazati I sebi I drugima da se snalazim I u drugim muzickim stilovima.  Balade ce naravno ostati dio mene I uvijek cu ih sa zadovoljstvom pjevati, ali smatram da su promjene dobar put za izvodjaca jer znace izlazak Iz zone konfora, a samo tako mozemo ostvariti progress. Nadam se da ce se ova promjena svidjeti publici”, izjavio je Adi Sose . 

“Sa Adijem ne mozete nikako pogrijesiti. On sta god otpjeva, zvuci fantasticno. Zaista uzivam radeci na njegovim novim pjesmama”, rekao je Amil koji je ujedno i producent albuma na kojem rade vec neko vrijeme…” Istakao je AMil Lojo, koji je ujedno i producent Adijevog novog albuma…

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button