AktuelnoOlovoSport

SVI MORAMO BITI NA VISINI ZADATKA

Sve je spremno za sutrašnju utakmicu na stadionu “Danac” u Olovu, gdje NK “Stupčanica” u okviru 1/16 finala KUP-a BiH dočekuje renomiranog protivnika FK “Borac” iz Banja Luke.

Travnjak stadiona je u odličnom stanju, uz dvije postojeće, montirana je i još jedna tribina sa 400 stolica, ulaznice su već u prodaji.

Na jučerašnjem sastanku Uprave kluba sa svim akterima i učesnicima u organizaciji utakmice održan je završni sastanak kome su prisustvovali predstavnici policije, zaštitarske agencije, redara, medicinskog tima, navijača…

Do najsitnijih detalja razmatramo sve aspekte organizacije ovog sportskog događaja. Želimo i moramo učiniti sve da pošaljemo u svijet jednu pozitivnu sliku, kakvu Olovo i naša Stupčanica zaslužuju. Tu apsolutno nema mjesta, niti ćemo dozvoliti, da bilo kakav ispad pokvari jednu ovakvu manifestaciju – kazao je za naš program Semir Degirmendžić prvi čovjek Upave NK “Stupčanica” nakon sastanka.

On se posebno osvrnuo na fer i sportsko navijanje i pozvao navijače našeg kluba da navijanje ne pokvare niti jednim rasnim, vjerskim ili nacionalnim povikom. – U goste nam stiže veliki klub i mi moramo pokazati da smo veliki! Zaključak je ovog razgovora koji možete poslušati i u našem novom podkastu na linku ispod.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button