AktuelnoKulturaMjesne zajedniceOlovo

Općinski načelnik Đemal Memagić i kompanija “Alma Ras” novogodišnjim paketićima obradovali najmlađe stanovnike općine Olovo

Kako bi obradovali najmlađe stanovnike naše općine kompanija “Alma Ras” i Općinski načelnik Đemal Memagić ove godine su pripremili novogodišnje paketiće za sve mališane do 7.godina.Za dostavu imena djece bili su zaduženi predsjednici MZ koji su danas preuzeli paketiće koje će već sutra uručiti roditeljima i djeci u svojim MZ.

Prema riječima Ferida Žilića 32 djece sa područja MZ Careva Ćuprija će biti obradovani ovim poklonom koji je obezbijedio Općinski načelnik Memagić i kompanija Alma Ras na čemu se u ime svojih sugrađana ovom prilikom zahvaljuje.

Kako nam je rekao Adnan Klempić koordinator u Općini Olovo za rad sa MZ ,Općinski načelnik Đemal Memagić je iz vlastith sredstava finansirao kupovinu oko 600 paketića koji su ovaj put distribuirani uz pomoć predstavnika svih MZ na području općine Olovo.

Radost djeteta se mjeri njegovim osmijehom bez obzira koji je povod a to i jeste bio cilj prvog čovjeka općine Olovo da svako dijete ovih prazničnih dana osjeti radost i sreću.

Radio Olovo

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button