AktuelnoOlovoSport

POČINJU PRIPREME ZA VELIKI SPEKTAKL U NEDJELJU

Za ljubitelje fudbala, za vjerne navijače Stupčanice, igrače, upravu, ali i sve građane Olova ovo je, na sportskom planu, možda i najvažnija sedmica u historiji našeg kluba. Kao šampion II.Lige Federacije-grupa Centar ,Stupčanica u srijedu, odnosno nedjelju, igra utakmice protiv Bugojanske Iskre u završnici doigravanja za ulazak u I.Ligu Federacije. Bez obzira na rezultat u Bugojnu odluka o putniku u veći ranng takmičenja past će u nedjelju na stadionu Danac, u revanš susretu koji počinje u 17:30 sati. Otuda je razumljivo ogromno interosavanje publike za ovaj susret.

Stoga će, pored postojećih, na stadionu biti montirane dvije nove tribine sa novih 800 sjedećih mjesta. Ulazi na ove tribine biti će iz pravca sportske dvorane, s jedne, i mosta s druge strane.

Parking oko sportske dvorane biti će zatvoren i rezervisan za službeno i akreditovano osoblje, dok je parking ispred tribina i glavnog ulaza na stadion rezervisan za goste.

Ulaznice po cijeni od 6 i 4 KM možete od četvrtka nabaviti u Sportskom centru u Olovu.

Napomena: Članske karte ne važe za ovu utakmicu!

Pozivamo Vas na istinski sportski spektakl, na fer i sportsko navijanje, na zasluženu podršku našoj Stupčanici, na revanš utakmicu doigravanja za plasman u I.Ligu Federacije:

NK STUPČANICA – OLOVO : NK ISKRA – BUGOJNO

Stadion Danac Olovo, nedjelja 12.juni 17:30 sati

DOBRO DOŠLI!

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button