AktuelnoOlovo

ASA Testing centar uručio nagrade sretnim dobitnicima mjeseca januara u Olovu

ASA Testing centar krajem prošle godine je otvorio savremenu stanicu tehničkog pregleda vozila u Olovu na adresi Olovske Luke bb .Od 1.januara 2023.godine organizovali su nagradnu igru za sve klijente koji obave jedan tehnički pregled vozila u ovoj godini.Nagradna igra se sastoji od 12 mjesečnih izvlačenja ,svakog mjeseca pet puta po 100 KM i finalno izvalačenja koje je planirano za januar 2024 .godine gdje učestvuju svi korisnici usluga tehničkog pregleda ASA Testing centra u Olovu kad će biti izvučene tri glavne nagrade od po 3.000 ,5.000 i 10.000 KM .

Nagradu po 100 KM u prvom mjesečnom izvlačenju za mjesec januar osvojili su Adisa Muratović,Senada Busnov,Meho Mujezinović,Elvir Avdibašić i Salko Ahmetović.Nagrade je uručila Elevedina Muzaferija najbolja skijašica BiH ,zaštitno lice ASA Testing centra.

ASA Testing centar je bh poznata sestrinska kompanija ASA Osiguranja koja je dio ASA Grupacije i raspolaže sa najvećim brojem tehničkih pregleda u BiH.

-Danas smo uručili prve nagrade odnosno kartice ASA banke za pet korisnika po 100 KM u prvom nagradnom izvlačenju.Pozivamo sve građane Olova i okoline da dođu na naš tehnički pregled vozila koji je i zakonom propisan gdje imaju šansu i mogućnost da osvoje vrijedne nagrade.Mi ćemo se potruditi da svaki put priredimo zanimljivu dodjelu nagrada kao i danas kada nam se na ovom druženju pridružila naša najbolja skijašica Elvedina Muzaferija koja i naše zaštino lice već drugu godinu,ističe direktor marketinga Nedžad Džudža.

Prilikom dodjele nagrada na druženje sa Elevidnom pozvani su i učenici OŠ “Olovo“ koji su iz prve ruke mogli čuti kako je to biti najbolja skijašica u državi.

Elvedina koja uvijek nasmijana i vedro raspoložena rado je odgovarala na pitanja prisutnih i sa njima podijelila svoja iskustva u ovom zahtjevnom sportu koji joj okupira svaki dan tokom sezone ali nakon nje gdje kaže samo jedan mjesec tokom ljeta odmara a onda ponovo na pripreme za sljedeću sezonu.Muzaferija je jedina članica Reprezentacije BiH u ovom sportu i tek posljednjih dvije godine ima podršku Skijaškog saveza BiH.

Elvedina je nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Francuskoj osvojila zapaženo 15 mjesto u Alpskoj kombinaciji što je najbolji rezultat u povijesti BiH.Nakon utrke spusta u Švicarskoj u ponedeljak je nastupila u drugoj Super G utrci na FIS Europa kupu na Bjelašnici gdje nažalost kaže nije bilo onako kako je željela ali gust raspored takmičenja i umor je kaže učinio svoje.

Kako je kazala u izjavi za naš radio već narednih dana učestvuje na utrkama Europa i Svjetskog kupa u Švicarskoj i Norveškoj.Krajem marta se završava skijaška sezona nakon koje ima deset dana pauze i ponovo pripreme za narednu sezonu.

Na kraju druženja Elvedina je djeci uručila male poklone sa svojom biografijom ,fotografisala se sa svima i poželjela im puno sreće i uspjeha u školovanju i sportu koji izaberu.Ovu priliku Elvedina je iskoristila da se zahvali na podršsci koju njoj ali i drugim sportisitima u našoj zemlji pruža ASA Osiguranje.

Radio Olovo/A.M

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button