AktuelnoVijesti iz BiH

Komesaru Šišiću uručena zahvalnica u povodu obilježavanja “1. jula-Dana policije u Federaciji BiH”

U povodu obilježavanja 1. jula – „Dana policije u Federaciji Bosne i Hercegovine“, u Domu policije u Sarajevu, jučer je održana svečana akademija. Svečanom obilježavanju Dana policije je prisustvovao policijski komesar Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, generalni inspektor policije Rusmir Šišić.

Kao potvrdu dobre saradnje između organizacionih jedinica Federalne uprave policije i Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, u prisustvu mnogobrojnih zvanica i gostiju, policijskom komesaru Rusmiru Šišiću je uručena zahvalnica od strane Federalnog ministra unutrašnjih poslova i direktora Federalne uprave policije.

Prilikom uručenja zahvalnice komesar Šišić se zahvalio ministru Rami Isaku i direktoru Vahidinu Munjiću na ukazanoj časti te naglasio da saradnja policijskih agencija u borbi protiv svih oblika kriminalnih aktivnosti ali i proaktivnom djelovanju policijskih službenika, nema alternativu, te obavezuje na poduzimanje još intenzivnijih mjera i radnji kako bi se omogućio što kvalitetniji sigurnosni ambijent za sve građane.


Odsjek za odnose sa javnošću,

analitiku i planiranje

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button