AktuelnoOlovoSport

MOŽE LI OLOVO BITI TVRĐE OD ČELIKA

Utakmicama 16.kola danas počinje nastavak takmičarske sezone u 1.ligi Federacije. Naše, ali i oči šire sportske javnosti, uperene su na derbi kola i utakmicu u Zenici u kojoj se sastaju NK Stupčanica i NK Čelik. Mi smo jučer prisustvovali završnom treningu koji su, pred ovu utakmicu, naši momci obavili u Ilijašu, na stadionu NK Ilijaš.

Raspoloženje svih naših igrača na koje danas računa šef struke Dženan Zaimović i njihova spremnost da daju sve od sebe za dobar rezultat i novi ispjeh na visokom su nivou.

-Respektujemo protivnika ali idemo na pobjedu – u najkraćem bi glasila poruka koju su u izjavama za Radio Olovo uputili kapiten Munib Karahmetović, golman Nikola Miličević i prvi pomočnik Dženana Zaimovića trener Adin Mulaosmanović.

Oni su uz ove poruke uputili pozdrave i poziv našoj vjernoj publici da im, kao i uvijek do sada, budu podrška u ovoj važnoj utakmici. Utakmica se igra večeras od 18:00 sati u Zenici, a za one koji nisu u mogućnosti biti uz naše monke na tribinama, informacija da direktan prenos utakmice mogu gledati na kanalu MY TV.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button