Općenito

Poruka premijera Fikreta Plevljaka građanima Zeničko-dobojskog kantona pred Općinske izbore u Bosni i Hercegovini

Poštovane građanke, poštovani građani Zeničko-dobojskog kantona,
u nedjelju, 7. oktobra u našoj domovini održavaju se Općinski izbori. Na glasačkim listovima imat ćete mogućnost izabrati, po Vašem izboru, najbolje političke subjekte i njihove kandidate ili nezavisne liste i nezavisne kandidate.

Ono što je zajedničko svim građanima Zeničko- dobojskog kantona je želja za boljim i prosperitetnijim životom. Također, ono što bi trebala biti zajednička želja, a ne manje važna, jeste da svi Vi, koji imate pravo glasa, u nedjelju izađete na izbore i glasajući obavite svoju građansku dužnost.

Poštovane građanke i poštovani građani Zeničko- dobojskog kantona,
znajte da uvijek, obavljajući svoju građansku dužnost, Vi direktno učestvujete u kreiranju općih prilika u svojoj mjesnoj zajednici, svojoj mahali i u svojoj općini. Ne želim da, zbog trenutnog raspoloženja, ignorirate priliku koja Vam se pruža 7. oktobra i da aktivno učestvujete u izboru političkih predstavnika koji će voditi život u Vašim lokalnim zajednicama. Budite svjesni da ste potrebni ovoj državi, da je potreban Vaš glas, glas kojim ćete poslati poruku onima koji žele voditi općine u Zeničko-dobojskom kantonu. Samo Vaše razmišljanje opisano u glasačkom listu može biti smjernica kako će svih 400 000 građana Zeničko-dobojskog kantona živjeti u narednom periodu.

Nemojte odustati, izađite na izbore 7. oktobra.

S mojim iskrenim poštovanjem i uvažavanjem

PREMIJER
mr. sci. Fikret Plevljak s .r.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button