Općenito

Konferencija Let’s Move – Žene u poduzetništvu

Konferencija Let’s Move – Žene u poduzetništvu koja će se održati 25. i 26. januara 2013. godine u hotelu Bristol u Sarajevu je mjesto za lokalne žene koje prave globalne poteze.
Ovo dvodnevno iskustvo pruža zadivljujući sadržaj, međusobno uvezivanje kao i ličnu i profesionalnu transformaciju. Let’s Move projekat finansira Američka ambasada u Bosni i Hercegovini, a podržale su ga i Švedska ambasada kao i renomirane lokalne preduzetnice. Na konferenciji će prisustvovati i predstavnici Švedske APU Mreže koji će biti mentori i koji će doći iz Stockholma te raditi sa učesnicama tokom dva dana trajanja konferencije.
Konferenciju će otvoriti gđa Danuta Moon, supruga američkog ambasadora u Bosni i Hercegovini. Pored predstavnika Američke ambasade, na konferenciji će biti i predstavnici Britanske kao i Švedske ambasade koji će se obratiti učesnicama.

Let’s Move je jedina konferencija na kojoj će se:

– Slušati priče renomiranih predavača
– Saznati više o temama kao što su lokalni marketing, prodaja i finansije
– Naučiti kako oblikovati svoju ideju u pravi poslovni model
– Dobiti pomoć najboljih mentora na tržištu
– Upoznati druge uspješne žene i potencijalne investitore

Na konferenciji će pored navedenih tema biti i inspirativni govori kao i prezentacije lokalnih preduzetnica, mentora kao i međunarodnih predstavnika. Teme će se doticati uspješnih žena u svijetu,motivacije i leadershipa, kao i socilajnih i društvenih problema te njihovih riješenja.

Konferencija će se provesti u cjelosti na engleskom jeziku. Konferencija je besplatna za sve žene koje planiraju uzeti aktivno učešće i koje apliciraju preko jednog od portala www.posao.ba i www.bizoo.ba.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button