Općenito

Svi završili razred sa odličnim uspjehom

III 2Odjeljenje III2 , prirodnog područja gimanzije MSŠ „Musa Ćazim Ćatić“ Olovo, zasigurno će ostati krupnim slovima zabilježeno u službenim knjigama ove škole. Naime, svi učenici ovog odjeljenja njih dvadeset završili su razred sa odličnim uspjehom. Svi imaju primjerno vladanje a šest učenika iz svih predmeta ima zaključne petice. Razrednica prof. Almira Mujanović puna je hvale na svoje učenike.
– Kao razrednica mogu biti samo ponosna na uspjeh mojih učenika.Pored uspjeha u učenju, oni su uspješni i u van nastavnim aktivnostima.Muška odbojaška sekcija škole, koju većinu čine učenici ovog razreda, prva je u Federaciji. Sekcija prve pomoći je zauzela 4 mjesto na kantonalnom takmičenju. Osim toga ,sami su realizovali nekoliko projekata iz ekologije, čišćenju grada i uređenju gradskih parkova. Realizovali su projekat „Jedno dijete-jedan cvijet“,volontiraju u Crvenom križu .Svi su učenici članovi nekih od novoformiranih sekcija kao što su „Floww“ i „Connecting Classrooms“a svi po na osob imaju talenta za muziku ili sport.-kaže Mujanović
Ovaj uspjeh su postigli učenici:Adin Abazović,Emira Ahmetpahić,Irdin Duraković,Amina Džakmić,Anes Halilović,Hasan Ibrahimović,Džana Jamaković,Maida Karahmetović,Azra Karić, Aida Kladanjčić,Belmin Kopić,Zenida Kopić,Abdulaziz Numanović,Zijada Sadiković,Amina Salibašić,Šejla Selimović,Amera Višća,Nihada Višća, Zijada Višća i Amna Zukić.

Prikaži više

Povezani članci

Pogledajte također
Close
Back to top button