Općenito

Fatima Bjelić članica Juniorske reprezentacije BiH boravila u Mostaru na pripremama

10322845_485944211532769_1494164623164274760_n U sklopu priprema Taekwondo reprezentacije BiH koje su 26.i 27.aprila ove godine održane u Mostaru učestvovala je i Bjelić Fatima, članica Taekwondo akademije Olovo i Juniorske taekwondo reprezentacija BiH.Fatima je dvostruka državna prvakinja za 2011. i 2012. godinu osvojila je devet zlatnih medalja,jednu srebrenu i jednu bronzanu , 2012 na turniru u Hadžićima osvojila je pehar za najbolju juniorku.Crni pojasza 1.POOM/DAN položila je prije dvije godine a nedavno i crni pojas 2.POOM/DAN. Njena želja, ulazak u reprezentaciju se ostvarila ,evo šta je u razgovoru za naš radio nedavno izjavila;
-„Zadovoljna sam moj cilj ulazak u reprezentaciju BiH mi se ostvario ,intenzivno ću raditi na tome kako bi mogla ostvariti rezultate na nekim većim takmičenjima“,kazala nam je Fatima.

Fatima sa trenerom Nerminom SadikovićemNa pripremama Juniorske reprezentacije u Mostaru su učestvovali kadeti, juniori i seniori u muškim i ženskim kategorijama. Organizator priprema je bio Teakwondo Savez BiH a domaćin TKDK “Antunović” iz Mostara. Pripreme su vodili selektori reprezentacija Zvonko Antunović (juniori i seniori) i Raif Ahmić (kadeti) uz pomoć trenera Petra Bobana (kadeti), te Ivana Krajine i Denisa Kneževića (juniori i seniori). Za nadzor i tehničku podršku zaslužan je bio direktor reprezentacija TKDSBiH Samir Šarić.
A.M

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button