Općenito

Alma Ras osvaja azijsko tržište

Manners logo

BH. kompanija ide korak dalje – Manners se izvozi na teritoriju Južne Koreje

Kompanija Alma Ras s ponosom najavljuje saradnju s firmom DM Corporation, čije je sjedište u južnokorejskom gradu Geumcheon-Gu Seoul. Za sada je izvezeno Manners fino muško rublje u Južnu Koreju, koje ima veliki potencijal da osvoji ogromno i poprilično zahtjevno tržište. Manners je namjenjen muškarcima koji prepoznaju udobnost i uspješno se nadmeću sa dinamičnim vremenom i prilagođavaju okruženju. Iako dizajniran prema posljednjim modnim standardima, Manners ipak ni na trenutak nije žrtvovao prepoznatljivu udobnost svih linija Alme Ras.
Manners će svoj put do kupaca pronaći putem TV i online prodaje, koji su najpopularniji način kupovine u ovoj azijskoj državi. Južnokorejski partner je zadovoljan asortimanom i kvalitetom proizvoda, no prava reakcija kupaca očekuje se u narednom periodu.
Godišnja proizvodnja od preko deset miliona artikala za dva etablirana brenda, Alma Ras i Manners, proboj na strana tržišta, proizvodni pogoni u Olovu, Varešu i Srebrenici, jedanaest maloprodajnih objekata, više od 500 zaposlenih, kao i nedavna titula jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Bosni i Hercegovini, okosnica su poslovanja kompanije Alma Ras danas.
Bogato dugogodišnje iskustvo uz predan rad i jasno definisana vizija razvoja kompanije razlozi su zašto je danas Alma Ras najpoznatiji brend i lider u proizvodnji finog rublja i spavaćeg programa na području Bosne i Hercegovine i regije, ali sve hrabrije i izvan regionalnih, pa čak i evropskih granica. Prepoznavanje potreba kupaca, praćenje svjetskih modnih trendova i korištenje visokokvalitetnih, prirodnih materijala u proizvodnji artikala prepoznati su ne samo u Bosni i Hercegovini, nego i mnogo dalje,sopšteno je iz kompanije Alma Ras.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button