Općenito

Đemal Memagić nominovan za prestižnu nagradu za životno djelo u poduzetnišvu za jugositočnu Evropu

image_11616768_3Vlasnik preduzeća „Alma Ras“ i aktuelni Načelnik Općine Olovo Đemal Memagić nominovan je za „Veliku nagradu za životno djelo u poduzetništvu“ u okviru regionalnog summita poduzetnika jugositočne Evrope “300 NAJBOLJIH“ koji će biti održan u Tuzli 5,6 i 7. 11. 2014 godine.
Predalaganje kandidata za jednu od nagrada i priznanja vršili su upravni organi organizatora Summita poduzetnika,organizacijska tijela Summita,veliki broj poduzetnika sa područja jugoistočne Evrope te poseban Komitet koji provodi proceduru i donosi konačnu odluku o laureatima.
Konačnu odluko o tome će donijeti nezavisni Međunarodni komitet za dodjelu nagrada i priznanja od jedanaest članova eminentnih stručnjaka iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.
Kako smo saznali od Dragana Petrovića koordinatora projekta Regionalnog Summita poduzetnika i direktora „INDUCO“ d.o.o. Beograd, pored „Velike nagrade za životno djelo u poduzetništvu“ bit će dodijeljene nagrade i priznanja u poduzetništvu i to:
-Priznanje za doprinos razvoju poduzetništva u jugoistočnoj Europi,
-Specijalno priznanje za razvoj ideja, inovacije i investicije u poduzetništvu i
-Priznanje za doprinos promociji poduzetništva,
Nagrade i priznanja biće dodijeljene početkom novembra na Regionalnom summitu poduzetnika u Tuzli ili krajem godine na posebnoj svečanosti u Dubrovniku.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button