AktuelnoKulturaMuzika

Dinamični instrumentalni duo „Just 2“ predstavlja spot za prvijenac „Violin Adventures“

Andrijana Nikolić i Nikolina Čoković dvije su mlade violinistice koje su poznatije pod nazivom „Just 2“. Nedavno su publici predstavile svoj prvijenac „Violin Adventures“, a sada su mu poklonile i vizuelni identitet.

Ovaj dinamični instrumentalni duo, svojim talentom i strašću ruši granice među žanrovima. Pokazale su nam kako se jednako dobro snalaze us svim, od klasične i filmske muzike, do modernih žanrova i magičnog orijenta.

Kompozicija je snimljenja u studiju Hayat Produkcije na čelu s muzičkim producentom i autorom Arelom Češljarom, kao i Mehom Radoovićem.

Iako Nikolina i Andrijana već duži period zajedno sarađuju, najveću zaslugu za kompletnu priču, koja se krije iza kompozicije „Violin Adventures“, pripada Anisu Mujanoviću, pod čijom je redateljskom palicom i nastao spot.

Nadao sam se da će ovaj kreativni spoj dvije violinistice pružiti svima tračak nade i pozitivne vibracije u doba pandemije ­– rekao je Mujanović.

Uspjeh ove dvije mlade dame brzo se proširio u virtuelnom svijetu, gdje su stigle brojne pohvale i pozitivni komentari. Andrijana i Nikolina su ovu divnu priču zvanično zaokružile spotom, koji će vam na najbolji način dočarati atmosferu. Spot premijerno pogledajte u nastavku, na muzičkom YouTube kanalu Hayat Produkcije.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button