Općenito

U potrazi ste za poslom? Posjetite Virtualni sajam karijera i znanja – Prvi razgovor za posao iz udobnosti vlastite kuće te u samo nekoliko klikova mišem? Na Virtualnom sajmu karijera i znanja sve je moguće!

vdkzOd 19. do 26. oktobra na adresi www.dankarijera.com održat će se najveći regionalni online sajam za zapošljavanje, u organizaciji tri najposjećenija portala za zapošljavanje u regionu –Posao.ba (Bosna i Hercegovina), Infostud.com (Srbija) i MojPosao.net (Hrvatska).

Svake godine Sajam posjeti oko 250 hiljada tražitelja posla, a tema ovogodišnjeg Sajma su vještine koje kandidate kvalificiraju za poslove budućnosti, ali i razvoj kompetencija koje će svima biti potrebne u bliskoj budućnosti.

Ukoliko aktivno tražite posao posjetite www.dankarijera.com i pogledajte dostupne konkurse za posao nekih od najboljih lokalnih i regionalnih kompanija. Među izlagačima na Sajmu će se naći kompanije kao što su: Philip Morris BH, UniCredit Bank d.d. Mostar, Lufthansa Brno, UniCredit Bank a.d. Banja Luka, International University of Sarajevo i BOREAS. Od regionalnih izlagača izdvajamo Nestle, Infobip, Addiko banku i Lidl.

Tokom osam dana 24 sata dnevno iz svojih kuća ćete moći posjetiti štandove poslodavaca i upoznati se s aktuelnim ponudama poslova, kao i s izborom edukacija i obuka važnih za razvoj karijere. Osim toga, moći ćete direktno, putem chata, komunicirati s predstavnicima poslodavaca.

Iskoristite Sajam kao priliku da pronađete posao iz snova i predstavite se potencijalnim poslodavcima. Očekujemo vas u velikom broju od 19. do 26. oktobra na www.dankarijera.com.

O Posao.ba
Portal Posao.ba (www.posao.ba) je vodeći online servis za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini. Sa udjelom od preko 90% u oglašavanju radnih mjesta te preko pola miliona posjetilaca mjesečno, Posao.ba predstavlja centralno mjesto konkurentnog tržišta rada i glavni regrutacijski kanal za većinu najznačajnijih bh. firmi.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button