Olovo

U povodu nastupajućeg mjeseca ramazana aktivisti “Mreže mladih” prolaznicima dijelili halvu i kolače

Najavljujući za sve vjernike muslimane Mubarek mjesec ramazan Dženeta Čaušević, Zerina Karamović, Azra Mehanović i Fahrudin Šehić aktivisti Mreže mladih MIZ-a Olovo u saradnji sa Udruženjem “Naše vrijeme” dijelili su danas prolaznicima halvu, kolače, bombone i letke sa prigodnim ramazanskim porukama .Ovu akciju podržali su brojni olovski vlasnici privatnih preduzeća kojima se organizatori ovom prilikom zahvaljuju.
– Hvala našim prijateljima koji su nas podržali vlasnicima restorana,picerija i pekare “HM”, “Oaza”, “Dalma”, “Paštrik”, Forum žena “Sabina Jamaković”, Senadu Degirmendžiću i frizerskom “Lejla hairstyle”.

Slušateljima i čitateljima Radio Olova iz Mreže mladih MIZ Olovo uputili su ramazansku poruku;
-Ramazan je preporod za dusu i tijelo. Želimo da se u mubarek mjesecu lijepo osjećamo, duhovno ojačamo i budemo svjesniji jedni drugih. Nadamo se i Boga molimo da će ovaj ramazan učvrstiti naše zajedništvo i pomoći nam da se suprostavimo negativnostima u društvu. Naš cilj je uvezati mlade na polju dobra i posebno njima želimo svako dobro. Svim muslimanima naše općine Olovo i muslimanima u svijetu, Ramazan mubarek!

Prikaži više

Povezani članci

Pogledajte također
Close
Back to top button