Olovo

Svečano obilježen 107 rođendan OŠ”Olovo”

U četvrtak 25.maja svečano je obilježen 107 rođendan OŠ”Olovo” škole. Nakon uvodnog obraćanja načelnika općine Olovo, gospodina Đemala Memagića i direktora škole Suada Halilovića uručene su zahvalnice svima koji su pomogli rad škole.
Za uručenu pomoć učenicima za odlazak na maturalnu ekskurziju zahvalnice su dobili:Društvo “GEOMET” doo Olovo, Alić Izet, Avdibašić Vahid, Kopić Zlatan, Karić Merisa i Alihodžić Suada.
Za doprinos u radu škole zahvalnice su dobili: “World Vision” Sarajevo, Općina Olovo, BRC”Aquaterm” Olovo, UNIQA Osiguranje i Kabaši Adnan.
Za 40 godina uspješnog odgojno-obrazvovnog rada direktor škole je uručio zahvalnice i nastavnicima Sokolar Rifetu i Kamenjašević Eminu.
Pohvale direktora škole uručene su učenicima koji su ostvarili uspjehe na takmičenjima u prethodnoj školskoj godini kao i učenicima koji su imali odličan uspjeh i primjerno vladanje od I do IX razreda.Pohvale i nagrade direktor škole Suad Halilović i razrednik Edin Kljajić kao i brojni sponzori uručili su učenici generacije za školsku 2016/2017.godinu Dženani Šarić. Po okončanju svečanog dijela prisustvovali smo programu koji su pripremili učenici i njihovi nastavnici.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button