OlovoSport

Kompanija “Alma Ras”nastavlja podržavati NK”Stupčanicu”

Bosanskohercegovačka kompanija Alma Ras, brend lider u proizvodnji i prodaji kvalitetnog donjeg rublja i spavaćeg programa, već duži niz godina poznata je i kao društveno odgovorna kompanija. Kvalitetan odnos prema zaposlenima, briga o uslovima rada, odgovornost prema zajednici samo su neki od kriterijuma koje kompanija sa epitetom društvene odgovornosti treba primjenjivati u svom poslovanju. Upravo ova načela vodilja su renomirane kompanije Alma Ras koja godinama pruža podršku razvoju bh. sporta.

„Alma Ras kao društveno odgovorna kompanija prepoznala je potencijal NK ‘Stupčanica’ Olovo, te već duži niz godina saradnja uspješno traje. Zahvaljujući tome, ovaj klub okuplja oko 120 aktivnih nogometaša u četiri selekcije od kojih se tri takmiče u ligama Zeničko-dobojskog kantona, izjavio je Semir Degirmendžić, predsjednik UO NK ‘Stupčanica’, Olovo“.

“Maksimalno nastojimo pružiti podršku lokalnim klubovima, te se nadamo da će NK ‘Stupčanica’ Olovo i u budućnosti bilježiti što bolje sportske rezultate u skladu sa svojim kapacitetima”, istakla je Mervana Muhović, PR kompanije Alma Ras.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button