OlovoTurizam

S.R.C.A AJDINOVIĆI PONOVO OTVARAJU VRATA ZA GOSTE

S.R.C. Ajdinovići nakon kraće pauze ponovo otvara svoja vrata za posjetioce od 29. Novembra 2019 godine.

U posljednjih nekoliko mjeseci naš Centar je prošao kroz težak period, ali smo u duhu dobrih domaćina i odgovorne kompanije ispoštovali sve zakonske procedure koje su nam propisane. Centar je privremeno zatvoren a mi smo iskoristili taj period da Centar renoviramo i unaprijedimo našu ponudu i uslugu.

Zadovoljstvo nam je najaviti ponovno otvaranje Centra koje će se desiti 29.novembra 2019 godine te pozvati naše goste da nas posjete.

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti sporta i rekreacije, tako i u oblasti življenja i koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

Dragi i poštovani gosti, mediji, prijatelji  Centra,

Želimo da Vam zahvalimo na podršci koju ste slali i koju nam šaljete i na nevjerovatnom broju poziva koji nam daju snagu i strpljenje da dostojanstveno odgovorimo, ili ne odgovaramo, na sve napade u prethodnih nekoliko mjeseci događaju prema našem Centru i svima nama koji živimo i radimo, te svakodnevno dajemo svoj maksimum kako bi svi zajedno ovdje uvijek uživali i vraćali se ponovo.

Od početka našeg rada, nastojimo da budemo dostojanstveni i da prave vrijednosti stavimo na prvo mjesto. Porodica, naši gosti, uposlenici, priroda i životinje, su uvijek na prvom mjestu. S.R.C.A. je od svog nastanka do danas, postao jedan od lidera u turističkoj ponudi ovih prostora, odgovornim poslovanjem, vrijednim radom i timom od preko 50 uposlenika.

Vođeni misijom i vizijom centra, svoja vrata otvaramo sa još bogatijom i profesionalnijom ponudom.

Sve informacije o našem Centru možete dobiti na www.srca.ba

DOBRO  DOŠLI

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button