AktuelnoHumanitarne akcijeOlovo

HUMANOST NA DJELU

U MZ Jelaške jučer je, zahvaljujući poznatom humanisti Osmanu Mujčiću iz Tešnja, izvršena podjela blizu 20 paketa pomoći za najugroženije kategorije stanovnika ovog olovskog naselja. Akcija je organizovana u saradnji sa predsjednikom MZ Jelaške Mehmedom Šarićem koji je kazao kako se radi o porodicama lošijeg imovnog stanja i porodicama čiji su članovi osobe sa invaliditetom. Radi se o osnovnim namirnicima i prehrambenim artiklima dostanim za mjesečne potrebe manje porodice.

Zahvaljujući se na dostavljenoj pomoći predsjednik MZ Mehmed Šarić je uručio zahvalnice hadžiji Osmanu Mujčiću, te njegovim saradnicima Mularifovićima iz preduzeća “Fudo” koji su i ovaj put obezbjedili transport paketa pomoći.

  • Ovo je zahvalnica svim mojim donatorima koji mi godinama ukazuju povjerenje i podržavaju moj rad. Drago nam je da možemo pomoći i drago nam je da smo danas u Jelaškama. Nastavit ćemo pomogati i sarađivati i u budućnosti ako Bog da-kazao je između ostalog humanista Osman Mujčić u video snimku koji nam je uz fotografije i informacije proslijedio predsjednik MZ Jelaške Mehmed Šarić.

Pohvaljujemo ovaj oblik saradnje i pozivamo i ostale predsjednike MZ da nam iz svojih sredina šalju ovakve i sve druge informacije o svom radu i aktivnostima.

Prikaži više

Povezani članci

Pogledajte također
Close
Back to top button