AktuelnoOlovoSport

OK”Olovo”drugi na tabeli Super Lige F BiH

U nedelju 14.marta 2021.godine u 17.00 sati OK „Olovo“ u susretu derbi kola u Sportskom centru Olovo dočekao je OK“ilidža“, lidera na  tabeli Super Lige F BiH.

Protivnik OK“Ilidža“ nakon vodstva domaćina od 2-0 uspjeli su preokrenuti igru u svoju korist i odnijeti  pobjedu iz Olova,kazao je za naš radio i portal  trener Selvedin Karić.

-Nažalost  ovaj poraz znači  da ćemo završiti drugi na tabeli  Super Lige FBiH, ne idemo u doigravanje za Premier Ligu.Ipak mi možemo biti zadovoljni  jer smo među najboljima u našoj kategoriji, kaže trener Karić.

OK Olovo očekuje još  jedno posljednje kolo sljedeće sedmice u Brezi  čime će biti završena, ova za OK „Olovo“izuzetno uspješna sezona, drugi na tabeli , što je najbolji uspijeh u posljedniih  četiri godine .

Borbenost i sportski duh koji su odbojkaši Olova pokazali u ovim kriznim vremenima,  kada se utakmice igraju bez publike je za čestitati.Niz od nekoliko pobjeda bez poraza  je snažna poruka koju ovi mladi sportisti šalju, da od sebe i svojih snova ne treba odustajati i kada je najteže.

Radio Olovo/A.M

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button