AktuelnoOlovo

Bajramske čestitke čitateljima i slušateljima Radio Olova

U ime Općine Olovo i svoje lično ime,svim muslimanima čestitam Ramazanski bajram, uz želje da ga provedete u dobrom zdravlju i miru u krugu porodice i svojih najbližih.

Vrijeme u kojem živimo i dočekujemo  najradosniji muslimanski praznik Bajram pred nas je stavilo novo iskušenje u kojem moramo biti svjesni rizika po naše zdravlje.Budimo odgovorni kao i do sada ,poslušajmo savjete zdravstvene struke i pridržavajmo se mjera i uputa kako bi sačuvali zdravlje svih nas. Bajram Šerif Mubarek Olsun,Općinski načelnik Đemal Memagić.

Drvena džamija u Miljevićima, Olovo,jedna od najstarijih drvenih džamija i nacionalni spomenik BiH

U svoje i u ime vijećnika OV Olovo Bajram Šerif Mubarek Olsun, želi vam predsjedavajući OV Olovo Amir Muminović.

JU Centar za kulturu ,sport i informisanje našim cijenjenim slušaocima,čitaocima korisnicima usluga upućuje iskrene čestitke u povodu jednog od najljepših muslimanskih blagdana bajrama. Bajram Šerif Mubarek Olsun.

Svim uposlenicima DZ Olovo i njihovim porodicama,svim muslimanima građanima općine Olovo želimo da praznik Bajram bude u znaku radosti i sreće. Iako epidemiološka situacija pokazuje poboljšanje, i ovaj Bajram obilježavamo uz poštivanje svih epidemioloških mjera pazeći tako na svoje i zdravlje drugih,kaže se u čestitci koju upućuje direktor DZ Olovo Izudin Kućanović.

Čestitku u povodu Bajrama svim muslimanima  uputili su iz;

-Elektrodistribucija Zenica

-Policijska Uprava pet

-Udruženje penzionera općine Olovo svim penzionerima čestita praznik Bajram sa željom da ga provedete u dobrom zdravlju sa svojom porodicom.

Bajram šerif mubarek olsun želi vam,

-Restoran Panorama

-LD”Tetrijeb”Olovo”

-novootvorena trgovinska radnja „Bolo“ u Bakićima svim građanima islamske vjeroispoijesti želi sretne mubarek bajramske dane,

Čestike u povodu blagdana Bajrama uputila je čevabdžinica “Oaza”,

– “Alk”doo Olovo vlasnik Zaim Halilović

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button